keskiviikko 9. marraskuuta 2011

"Se on totta" / "It is really true""Se on totta" -tekstiilin tein v.2007 Suomen tilkkutyöyhdistys Finn Quiltin järjestämään tekstiili kilpailuun "Miniatyyri". Työni on kuva alkuraskauden ultrasta raskausviikolla 7. Kuvassa näkyvät poikieni mitat ja heidän elämän alkunsa. Työni ei menestynyt Miniatyyrikilpailussa, mutta itselleni työ on erittäin merkityksellinen.

Tämä työs on esitelty yksityisnäyttelyssäni Anttolan Vanhalla Vljamakasiinilla v.2011.


"It is really true" -textile was made to competition organized by Finn Quilt, Finnish Quilt Association. The theme of the competition was "Miniature". This work of mine is ultrasound picture of 7 th week of pregnancy.
In the textile you can see the sizes of my sons and the beginning of their life. This work of art didn´t get any success to that competition, but this work is very important to me and my family.

This work of art is exhibited in my own exhibition in Anttola Vanha Viljamakasiini, year 2011.


Yksityiskohta/ Detail

Koko: 24 cm x 19 cm
Materiaalit: Puuvillakangas, polyester vanu ja -lanka
Tekniikat: Applikaatio, vapaa konekirjonta

Size: 24 cm x 19 cm
Materials: Cotton, polyester thread and -filling
Techniques: Free machine patchwork and quilting

2 kommenttia:

  1. Hei miten minulta meni nämä tekstiilit ihan ohi siellä Anttolan näyttelyssä!!! Voi ei! Onneksi näin ne täältä sentään, sillä työn idea ja toteutus ovat tosi upeita. Ei tainnut olla kilpailun tuomaristossa tuoreita äitejä ;-)

    t. uskollinen lukijasi KLINIKA+

    VastaaPoista
  2. Joo, kyllä tämäkin tekstiili oli Anttolan Vilja Makasiinin näyttelyssäni menneenä kesänä. Mutta onkos tuo ihme , että jotain jää huomaamatta kun näyttelyssä oli töitä reilut 30.

    VastaaPoista